Bedrijf  
Uw naam  
E-mail  
Bericht  

SportCampus ZuiderPark Den Haag

 

 

Project in beeld

 

 

gallery/verhuismanballen

Gemeente Den Haag heeft een enorm prestigieus Sportcentrum laten bouwen: SportCampus ZuiderPark. Behalve de Gemeente Den Haag is ook de Haagse Hogeschool eigenaar van een aanzienlijk deel van de campus. Tot slot is ook ROC Mondriaan gebruiker binnen het pand.


Dit voor Nederlandse begrippen ongekend moderne sportcentrum zal voor de Haagse Hogeschool worden gebruikt in het kader van hun sportdocenten & sportmanagement opleidingen. De huidige locatie van de Haagse Hogeschool moet leeg worden opgeleverd.


Vraag:

Verhuismanager.com is gevraagd om deel te nemen in het project ‘Inhuizing’; organiseren en begeleiden van de inrichting alsmede de verhuizing van de medewerkers naar de nieuwe locatie.


Uitvoering:
Vanuit die positie hebben wij in opdracht van de klant al het benodigde en gewenste meubilair en specials mogen inkopen. Na oplevering van alle bouw activiteiten organiseren wij de logistiek & uitvoering in het kader van de totale inhuizing. Met ingang van het nieuwe studiejaar zal de nieuwe campus volledig operationeel zijn.
 

Meer informatie?

 

 

gallery/1
gallery/4
gallery/5
gallery/sportcampus-den-haag_1_bij-plaatsing-naamsvermelding-foto-dpi-animation-house-1-kopiëren
gallery/sportcampus-rondleiding-foto-catharina-abels-05
gallery/6