BNP PariBas

 

 

Meer informatie?

 

 

gallery/verhuismanballen

BNP PariBas, een grote wereldwijde financiële instelling, heeft haar hoofdkantoor aan de Herengracht te Amsterdam verplaatst naar een volledig gerenoveerd en gemoderniseerd pand, ook in Amsterdam, genaamd The Bank. De nieuwe kantoorruimte, 4400m2 oppervlakte, is volledig ingericht op basis van de wereldwijd geldende standaard
binnen de bankorganisatie.

 

 

Vraag

Verhuismanager.com is gevraagd om de volledige verhuizing voor te bereiden en uit te laten voeren. Tevens om de klant te adviseren over de wijze waarop de implementatie van de nieuwe kantoorruimte kan worden uitgevoerd om dit vervolgens namens de klant te begeleiden..

Uitvoering
Binnen de restricties van de klant heeft Verhuismanager.com de verhuizing voorbereid, aangestuurd en naar wens uitgevoerd. Op advies van Verhuismanager.com is een huisvestingsorganisatie ingehuurd voor het uitvoeren van de interne verbouwingen en inrichting van de totale nieuwe kantooromgeving. Tot slot hebben wij er voor gezorgd dat middels ons ‘Leegmanagement’ het ‘oude’ pand leeg kon worden opgeleverd.

Bedrijf  
Uw naam  
E-mail  
Bericht  

Projecten uitgelicht