gallery/haagsehogeschool
gallery/mrc
gallery/sportcampus
gallery/bnp
gallery/brand
gallery/snow

Ons projectmanagement

 

 

Projecten uitgelicht

 

 

gallery/verhuismanballen

• Het controleren en/of vergelijken van tekeningen, calculaties en offertes op prijs en kwaliteit;

• Vertegenwoordiging tijdens een project namens de opdrachtgever of architect;

• Werkvoorbereiding / calculaties;

• Financiële projectverantwoording;

• Voortgang / escalatie rapportages.

 

Wij weten heel goed hoe aannemers, onderaannemers maar ook architectenbureaus en adviesbureaus denken. Zeker in de keten van ontwerp tot en met uitvoering is het belangrijk dat iemand, zoals ik met een helikopterview alles kan overzien. Daarnaast hebben wij een goede communicatieve en facilitaire ervaring en weten hoe zaken conform eis te bespreken en te rapporteren. Dit altijd met oog voor de klant.


Wat merkt de opdrachtgever daarvan

U als opdrachtgever merkt het vooral dat er op het project geen budgetoverschrijdingen zijn en het op tijd klaar is. En ook, niet geheel onbelangrijk, dat het eindresultaat van het (her)huisvestingsproject is zoals van tevoren bedacht.

Projectmanagement

Nieuwbouw, verbouw of renovatie zijn complexe trajecten. Zeker omdat u als organisatie daar maar sporadisch mee te maken heeft.
 

Daarentegen heeft ons projectmanagement daar wel dagelijks mee te maken. Wij hebben kennis en ervaring in de (her)huisvestingssector en helpen u bij de realisatie en begeleiding van uw huisvestingsopgave.

Wij kunnen uw project voorbereiden, het werk coördineren en de uitvoering controleren. Feitelijk zijn wij tijdens de uitvoering uw ogen en oren. Want vooraf hebben we immers met elkaar tot in detail doorgesproken hoe het eindresultaat er uit gaat zien. U kunt op ons bouwen.

 

Bedrijf  
Uw naam  
E-mail  
Bericht  

Meer informatie?