gallery/haagsehogeschool
gallery/mrc
gallery/sportcampus
gallery/bnp
gallery/brand
gallery/snow

Van computer tot en met de "laatste" nietjes

 

 

Projecten uitgelicht

 

 

gallery/verhuismanballen

Als gevolg van een verhuizing blijft vaak overtollig meubilair over! Dat kan omdat men besluit het huidige meubilair te gaan vervangen voor nieuwe! Of omdat na een fusie, inkrimping etc. te veel meubilair aanwezig is. Houd rekening met de status in de boeken! Verkopen aan medewerkers is een optie maar vereist wel goede afspraken en organisatie.

De kans is aanwezig dat u uw oude bedrijfsruimte leeg moet opleveren. Er mag bij wijze van spreken geen nietje achterblijven. Verhuismanager.com zorgt er voor dat er niets achterblijft. Zo kunnen wij in samenwerking met onze partners uw inboedel (overschotten), die niet naar uw nieuwe locatie gaan, gecontroleerd laten opkopen c.q. verwijderen.

Verhuismanager.com put uit de ervaringen en denkt met u mee over een oplossing en kan op basis van uw wensen adviseren. Oud meubilair kan worden afgevoerd. Bruikbaar meubilair kan worden gerecycled, verkocht of weggegeven. Verhuismanager.com neemt de organisatie op zich. Ook bij plotselinge noodzaak verzorgen wij de logistiek, opslag en verkoop!

 

Leegmanagement

Laat het geen teleurstelling worden! Indien van toepassing beoordelen wij uw huurovereenkomst met daarin opgenomen de clausule omtrent de oplevering.

Dit doen wij het liefst voor aanvang van het totale project. Dit omdat de kosten, welke soms voortvloeien uit de contractuele afspraken, wel in budget moet worden opgenomen waardoor uw organisatie niet voor verassingen komt te staan, als toetje na de euforie van de nieuwe werkomgeving

 

Bedrijf  
Uw naam  
E-mail  
Bericht  

Meer informatie?